Page 1 of 1

WoWS Forum Website

Posted: Thu Jun 29, 2017 11:23 am
by 1AngryMarine
Other WoWS players referred me to here to post forum topics on WoWS, anyone know what the issue is with the actual forum website for Warships is? It looked the content had changed. All the posts I had made disappeared and any links to the moderator or admins were missing. At first it said I had 5 battles to play before I could post now it is stuck at 1 battle and does not seem to changing. I logged into the WoWs website from another computer and I get the same problem. 1 computer is running Windows 10 the other Windows 7. Tried to contact the WoWS support and they said to contact the forum moderator. With the missing links to that it is problematic at best.

Re: WoWS Forum Website

Posted: Wed Jul 05, 2017 9:01 pm
by vonKaiser
They recently upgraded the look and layout, perhaps you're having issues due to that? I'd try clearing out the temporary files and force refreshing by pressing Ctrl+F5 and see if that does anything?

WoWS Forum Website

Posted: Sat Nov 25, 2017 1:24 am
by Davidken
Very nice website.

One suggestion,

On your forums you should have it to where the members can post on the forum.

Sirbryceboy

Комплексное продвижение вашего сайта!
Сбор различных баз для продвижения в интернете
Эффективно и недорого. Писать в ICQ 656310373

Re: WoWS Forum Website

Posted: Sat Nov 25, 2017 6:21 am
by TopDawg
thank you, the main probnlem we have is the number of spammer who try posting on here so all new posts have t be vetted first then you can post away unless it breaches our policies....